SPARKLE 2023 – feest

FEEST TIJDENS SPARKLE!

Op zaterdag 28 januari 2023 vond de achtste editie plaats van SPARKLE, het jaarlijks LGBTI+ event van çavaria. Vanaf 21u30 uur was iedereen welkom op de SPARKLE-party in de Concertzaal van de Vooruit in Gent. Het was een spetterende avond!

DJ SETS BY

Dokter T

Aankondiging_DokterT_ZonderBanner

Dokter T staat bekend voor haar feestjes in het Antwerpse LGBTQI+ nachtleven, ze speelt de beste Pop platen van vroeger tot nu die vaak in een house/funk jasje zijn gestoken. Wanneer ze begint te spelen krijg je goesting om mee te schreeuwen met elk nummer. Haal die dansbroek en Beyonce moves al maar uit de kast, je gaat ze nodig hebben.

Robin Skouteris

Robin Skouteris is een DJ, Mashup artiest en muziek & video producent van Athene, Griekenland . Hij is de oprichter van de ‘PopLove viral MashUp mixes en Party’ reeks. Robin is al meer dan 10 jaar lang aan het DJ’en en zijn eigen mashups aan het produceren. Hij brengt allerlei stijlen samen en viert enthousiast pop culture. Hij werkte reeds samen met Google, YouTube, Ministry Of Sound, Calvin Klein, Nike en nog veel meer internationale partners. Met zijn unieke stijl mixt hij je favoriete klassiekers uit de 80s en 90s met hedendaagse top hits tot geweldige nieuwe versies. Ervaar de ultieme pop battle die alle kleuren, stemmingen en generaties samenbrengt!

Ilse Liebens

Aankondiging_IlseLiebens_Zonderband

Ilse Liebens presenteerde in een vorig leven elke zaterdag de Maxx op Studio Brussel. Intussen hoor je haar op Radio 1. De passie bleef al die tijd identiek: steengoede muziek verspreiden, zoveel en zover mogelijk. Als DJ werd ze ingewijd in de ooit legendarische Culture Club, waarna Liebens zich al snel ontpopte tot vaste waarde op festivals als Pukkelpop, Rock Werchter en Lokerse Feesten. Onder haar moniker Liebenskind duwt ze haar DJ-sets verder de diepte in richting house & techno. Steeds gepakt met de nodige dosis classics & underground clubbing tunes trok ze op die manier al richting Paradise City Festival, Charlatan, Contrair, Muziekodroom, STUK and beyond.

Toegankelijkheid

Het gebouw en de feestzaal zijn rolstoeltoegankelijk. Er was een chill-out zone waar prikkels zoveel mogelijk beperkt werden. De toiletten waren gratis. Er was een gratis waterfonteintje.

Live performance by PARTYTRASHERS

Partytrashers zijn een kunstenaarscollectief die een kenmerkende mix creëren van pop, electro en eurotrash. Ze zijn trots op hun brede variatie aan creatieve inspanningen; sommige leden focussen op visuele kunst en illustraties, anderen op songwriting en produceren. Alles komt samen in hun muziekvideo’s en wilde optredens.  Naast liefde en vriendschap, delen de leden van Partytrashers dezelfde idealen: inclusie en creativiteit. Ze willen hun unieke stemmen laten horen in de hoop om zo anderen te inspireren zichzelf te zijn.

De Partytrashers combineren hun activisme met plezier. Ze nodigen je uit om te dansen en feesten met hen, terwijl ze je vertellen over de nood aan LGBTQIA+ rechten, vechten tegen de haatvolle woorden en aandacht vragen voor de nood aan recycleren en duurzaam leven.

Make-up art by Theater Savooi

Tussen 22u00 en 01u00 kon je in de foyer gratis langsgaan bij Theater Savooi voor alle gewenste glitters. 

“Neem plaats op onze stoel, geef je over en ga voor een unieke make-over met een persoonlijke aanpak waarbij alle details kloppen! Zo had je jezelf nog nooit gezien! Bij Theater Savooi kies je voor een unieke beleving!” 

Foto: Theater Savooi vzw