SPARKLE 2019 – Zaalshow

Deuren openen: 19u | Start show: 20u | Start party: 22u

 

Op zaterdag 26 januari 2019 vindt in Kunstencentrum Vooruit de zesde editie plaats van SPARKLE, het jaarlijks LGBT-event van çavaria.  Om 20:00 uur start de SPARKLE-zaalshow in de Theaterzaal waar we samen met verschillende prominenten, artiesten en mediafiguren terug op de hoogtepunten uit het voorbije jaar met de uitreiking van de çavaria awards. Aansluitend kan je genieten van het SPARKLE-feest in de Concertzaal met onder meer dj-sets van Bernard Gavilan en Ilse Liebens. 

 

Meer info volgt!

LIVE PERFORMANCE BY ÉMILE

Het pad van deze vier dames lijkt telkens weer opnieuw te kruisen. Elk vanuit hun eigen universum, maar gedeeld verlangen naar muziek, creëerden ze samen Émile. 

Met de eeuwig te herkennen rhymes van Boateng, de onontkoombare stem van Jolyne, de speelse toetsen van Lagae en pasgeboren hart-slag van Pilar, smolten zij samen tot deze transgresieve girlsband.

AANSLUITEND GRATIS TOEGANG TOT HET SPARKLE-FEEST

Met je ticket voor de SPARKLE-zaalshow krijg je aansluitend gratis toegang tot het SPARKLE-feest in de Concertzaal met een optreden, dj-sets en randanimatie.

VOORAF KAN JE GENIETEN VAN EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Bezoekers voor de SPARKLE-zaalshow kunnen vooraf vanaf 19u genieten van een gratis glaasje cava en enkele lekkere hapjes.

SPARKLE 2018 – AFTERMOVIE