SPARKLE 2018 – Zaalshow

SPARKLE-ZAALSHOW MET ISABELLE A EN GEENA LISA!

Op zaterdag 27 januari 2018 vindt in Kunstencentrum Vooruit de vijfde editie plaats van SPARKLE, het jaarlijks benefietevent ten voordele van de hulp- en infolijn van de Holebifoon.  Vanaf 20u blikken we in een wervelende SPARKLE-zaalshow in de Theaterzaal samen met verschillende prominenten, artiesten en mediafiguren terug op de hoogtepunten uit het voorbije jaar met de uitreiking van de çavaria awards. Aansluitend kan je  genieten van het SPARKLE-feest in de Concertzaal met onder meer een optreden van TrinXX en de bekendmaking van de winnende loten van de speciale SPARKLE-tombola

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

BESTEL NU JE TICKETS VOOR DE SPARKLE-ZAALSHOW

SPARKLE-ticket (zaalshow + party)

30,00

Toegangsticket voor de SPARKLE-zaalshow (Theaterzaal, vanaf 20u) met onder meer optredens van Isabelle A en Geena Lisa
Inclusief toegang tot het aansluitend SPARKLE-feest (Concertzaal) met de resultaten van de SPARKLE-tombola, een optreden van TrinXX en DJ-sets van Bernard GavilanIlse Liebens en Sadziky. Meer info


Betaal je tickets veilig online via Bancontact, de KBC-betaalknop, Belfius Direct Net, iDeal, Visa of Mastercard.

Op voorraad

PRESENTATIE DOOR

SVEN PICHAL & NATHALIE DELPORTE

MET OPTREDENS VAN

ISABELLE A

ISABELLE A

Isabelle A gooide eerder dit jaar hoge ogen in het populaire tv-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Dat succes was meteen de aanleiding om een nieuw album uit te brengen. “Zo zal het zijn” is sinds juli overal verkrijgbaar.
GEENA LISA

GEENA LISA

Dat Yasmine acht jaar na haar dood nog niet vergeten is, bewijst zangeres en presentatrice Geena Lisa. Om haar boezemvriendin te eren trekt ze door Vlaanderen met covers van Yasmine.

AANSLUITEND GRATIS TOEGANG TOT HET SPARKLE-FEEST

Met je ticket voor de SPARKLE-zaalshow krijg je aansluitend gratis toegang tot het SPARKLE-feest in de Concertzaal met een optreden, dj-sets en randanimatie.

MET JOUW SPARKLE-TICKET STEUN JE EEN GOED DOEL

De opbrengsten van het SPARKLE-event gaan naar de werking van de hulp- en infolijn van de Holebifoon.

NEEM DEEL AAN DE SPARKLE-TOMBOLA

Op het SPARKLE-event kan je deelnemen aan een speciale tombola ten voordele van de Holebifoon met een uitzonderlijke prijzenpot! Meer info volgt.

 

SPARKLE 2017 – AFTERMOVIE