SPARKLE 2020 – Zaalshow

Deuren openen: 19 uur | Start show: 20 uur | Start party: 22 uur

 

Op zaterdag 25 januari 2020 vindt in Kunstencentrum Vooruit de zevende editie plaats van SPARKLE, het jaarlijks LGBT-event van çavaria.  Om 20 uur start de SPARKLE-zaalshow in de Theaterzaal waar we samen met verschillende prominenten, artiesten en mediafiguren terug op de hoogtepunten uit het voorbije jaar met de uitreiking van de çavaria awards. Aansluitend kan je genieten van het SPARKLE-feest in de Concertzaal.

0%

Met een optreden van Jaouad & Aiko

Theatermaker, multidisciplinaire performer & activist. Deze selfmade creatieve ondernemer houdt ervan om zichzelf steeds uit zijn comfortzone te halen. Hij speelt graag met het thema gender en controversiële thema’s schuwt hij niet. Zijn activisme komt naar voren wanneer hij bruggen slaat tussen de verschillende identiteiten die hij rijk is. Samen met met multi-instrumentalist, producer en componist Aiko Devriendt van Boogie Belgique bracht hij zijn eerste EP #Messias uit in november 2019. Hun stijl is een combinatie van spontane en associatieve impulsen, wat zich vertaalt in muziek die omschreven kan worden als soul, pop, R&B en gospel.

AANSLUITEND TOEGANG TOT HET SPARKLE-FEEST

Met je ticket voor de SPARKLE-zaalshow krijg je aansluitend toegang tot het SPARKLE-feest in de Concertzaal met een optreden, dj-sets en randanimatie.

VOORAF KAN JE GENIETEN VAN EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Bezoekers voor de SPARKLE-zaalshow kunnen vooraf vanaf 19 uur genieten van een gratis glaasje cava en enkele lekkere hapjes.

SPARKLE 2019 – AFTERMOVIE